TABERE DE VARA 2019

3 Iunie – 23 August

La Prolego începe vacanța de vară!

Copiii au muncit mult pe tot parcursul anului și se apropie timpul pentru aventuri, veselie și multă odihnă!

Program

Durata taberei: 10 zile
Programul zilei: 9.00 — 17.00
Vârsta: 4-6 ani
Mărimea grupului: 18 copii
Limba: română, rusă
Mese: 3 pe zi
Dotare: toate materialele necesare

Costul/10 zile – 2600 lei

Prețul preferențial pentru elevii Prolego este de 2350 lei.

Numărul de locuri este limitat!

Calendar tabere Prolego

ProlegoCamp2017-1

Lego Minte

3 Iunie – 14 Iunie

Două săptămâni de neuitat pline de jocuri și exerciții pentru dezvoltarea memoriei, gândirii, imaginației și logicii folosind detalii Lego. Participanții la tabără se vor familiariza cu istoria apariției Lego, cu tehnicile și metodele de utilizare Lego în exerciții și sarcini logice. De asemenea copiii vor participa la jocuri active și divertisment în stilul Lego.

Lego sweets

Fabrica de dulciuri

17 Iunie – 28 Iunie

Dulciurile sunt preferatele oricărui copil. Rețete necunoscute, pregătirea produselor de cofetărie, noi descoperiri ale abilităților și talentelor lor în pregătirea dulciurilor, ii așteapta pe micii cofetari din școală pentru cel mici Prolego. Tabara se va incheia cu expoziție, degustare și târgul de dulciuri pregătite de copii.

lego magic

Magic si magie

1 Iulie – 12 Iulie

Copiii mereu sunt entuziasmați de noi descoperiri, de aceea vă asteptam in tabara Magic și magie să petreceți cu noi două săptămâni de neuitat pline de magie și mister. Puterea asupra condițiilor naturale și spiritelor rele, ingredientele elixirului secret, intreceri sportive intre vrăjitori și, în final, obținerea diplomei unui magician adevarat! Abracadabra!

lego-zoo

Vreau sa stiu

15 Iulie – 26 Iulie

Natura a pregătit pentru omenire multe secrete și mistere care rămân nesoluționate. Microbii, plantele, animalele și păsările, peștii și alte fenomene naturale, precum și studiul lor detaliat, ii așteaptă pe participanții taberei. Timp de două săptămâni, tinerii exploratori vor avea excursii tematice la rezervații și grădini zoologice.

Lego art

Tabara de arte

29 Iulie – 9 August

Invităm tinerii participanți la tabără sa-si incerce capacitatile in diverse tipuri de artă, precum și să deschidă noi orizonturi și să dezvăluie talente ascunse. Sculptarea in lut și plastilină, cunoașterea tehnicilor și metodelor de scriere a tablourilor, precum și cântece, dansuri ii așteaptă pe participantii taberei.

film

In lumea animatiilor

12 August – 23 August

Personajele Disney au fost întotdeauna personajele preferate ale copiilor și, prin urmare, vom petrece două săptămâni interesante, pline de divertisment și aventuri împreună cu personajele care transformă copilăria într-un basm. La noi in tabara visele devin realitate!

Contact

Rezerva acum

Denumirea taberei (obligatoriu)

Numele și prenumele părintelui (obligatoriu)

Numele și prenumele copilului (obligatoriu)

Vârsta copilului (obligatoriu)

Limba de predare (obligatoriu)
RomânaRusa

Adresa de email (obligatoriu)

Număr telefon

Prolego in retele de socializare

Urmariti-ne pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre

Adresa ProLego

Chișinău, str. Capriana 50, ASEM, bloc C.
Tel.: 022 857 022
GSM: 079 857 022