TABERE DE VARA 2020

1 Iunie – 21 August

La Prolego începe vacanța de vară!

Copiii au muncit mult pe tot parcursul anului și se apropie timpul pentru aventuri, veselie și multă odihnă!

Program

Durata taberei: 10 zile
Programul zilei: 9.00 — 17.00
Vârsta: 4-6 ani
Mărimea grupului: 18 copii
Limba: română, rusă
Mese: 3 pe zi
Dotare: toate materialele necesare

Costul/10 zile – 2950 lei

Numărul de locuri este limitat!

Calendar tabere Prolego

Arena Camp

1 Iunie – 12 Iunie

Vă invităm să participați la prima tabără de sport, unde copiii vor petrece două săptămâni pline de jocuri, exerciții fizice și competiții sportive. Participanții la tabără vor face cunoștință cu istoria Jocurilor Olimpice și cu diverse sporturi. La fel, pe tinerii sportivi îi așteaptă jocuri în aer liber, dansuri sportive și programe de divertisment.

WOW Camp

15 Iunie – 26 Iunie

Invităm tinerii participanți să încerce singuri diferite tipuri de artă și să facă primele lor descoperiri în Lumea Creațiilor. Modelarea din argilă și plastilină, cunoașterea tehnicilor și metodelor de pictare a imaginilor și de creare a propriilor capodopere, cântece și dansuri, experimente și experiențe – toate aceste activități îi așteaptă pe copii din tabăra WOW. Vino la școală pentru cel mai mici Prolego, unde visele devin realitate!

B&G (Boys and Girls)

29 Iunie – 10 Iulie

Exista diferențe între fete și băieți? Care ar fi acelea? În tabăra pentru fete și băieți vor afla răspunsurile. Tinerele fashioniste vor afla ce este moda, cum se crează coafuri, precum și toate detaliile despre cosmetice și parfumuri, în schimb, băieții vor avea ocazia să meargă la diferite service-uri și saloane auto, participând, în același timp, și la construcții LEGO, roboți și multe alte activități!

Singur acasă

13 Iulie – 24 Iulie

«Siguranța copilului grija adulților!» Invităm “tinerii experți” și „decelușii” să ia parte la tabăra unde toate misterele și secretele vor fi dezvăluite. Normele de siguranță atât la drum, cât și acasă, într-un magazin sau în preajma apelor, precum și fenomenele naturale diferite vor fi dezvăluite și prezentate timp de două săptămâni. De asemenea, pe participanții la tabără îi așteaptă excursii tematice la „Școala de securitate”, „Stația de pompieri”, Dendrarium și altele.

Game’s of Prolego

27 Iulie – 7 August

Omenirea a pregătit civilizației multe secrete și mistere care rămân încă nesoluționate. Puzzle-uri, labirinturi, jocuri de masă, vânătoare de comori, jocuri și exerciții de inteligență intelectuală, kvesturi, cercetări diverse și ghicitori ale lumii – toate acestea îi așteaptă pe participanții la tabără, timp de două săptămâni. Tinerilor savanți li s-au pregătit multe excursii tematice și excursii interesante. Așteptăm cu drag toți curioșii!

Summer Lego

10 August – 21 August

Vă invităm să participați la o tabără în stil Lego, unde copiii vor petrece două săptămâni de neuitat, pline de jocuri, divertisment și activități interesante, folosind piesele renumitului joc Lego. Participanții la tabără vor face cunoștință cu istoria Lego, cu tehnici și metode de utilizare a acestor cuburi. La fel, vor fi desfășurate jocuri în aer liber, divertisment în stil Lego și, deasemenea, vor fi organizate diverse tururi tematice. Va așteptăm pe toți cu drag.

 

Contact

Rezerva acum

Denumirea taberei (obligatoriu)

Numele și prenumele părintelui (obligatoriu)

Numele și prenumele copilului (obligatoriu)

Vârsta copilului (obligatoriu)

Limba de predare (obligatoriu)
RomânaRusa

Adresa de email (obligatoriu)

Număr telefon

Prolego in retele de socializare

Urmariti-ne pentru a fi la curent cu toate noutatile noastre

Adresa ProLego

Chișinău, str. Capriana 50, ASEM, bloc C.
Tel.: 022 857 022
GSM: 079 857 022